Category: Gratis pono

Lingam massage kursus tao tantra københavn

13.05.2016

lingam massage kursus tao tantra københavn

Hvor du kan få tantramassage, sexolog sessioner, parterapi, vaginal terapi, yoni mapping, bækkensbundstræning og -afspænding, de-armoring med mere? Tantramassage i København? Så har du fundet det helt rigtige sted! Hos os kan du alene eller sammen med din partner lære om tantra og få tantramassage og. Ina Tao Tantra. 41 Synes godt om. Jeg er certificeret Tao Tantra massør fra Niels Dencker, og tilbyder Tao Tantrisk massage/bodywork til mænd. eller ROSENBERG TEKNIK – KRANIO SAKRAL TEKNIK – ORGAN MASSAGE – TRAUMA RELEASE TERAPI. Jeg er uddannet Kropsterapeut & Tantra-massør og har interesseret mig for Tantramassagen's univers i ca. 10 år. Jeg er en kvinde, som med stor indføling, sanselighed og medmenneskelighed, og med de bedste.

Videos

Calm Music: New Age for Meditation,Yoga,Tantra,Massage & Deep Sleep, SPA - 5 HOURS lingam massage kursus tao tantra københavn

Lingam massage kursus tao tantra københavn - følelse, der

Jeg bruger hele min krop til at massere med, ligesom jeg ikke springer intime områder. Hvis det ikke er muligt, er der mulighed for at bade. Jeg thai massage års pigekollektivet randers med at gøre dig løs i kroppen så du kan give slip på tankerne. Jeg fandt mine seksuelle ben at stå på med tantra Skrevet af Emma d. Du er velkommen til at tage bad hos os efter massagen, men vi anbefaler at du bare tørrer olien af med håndklædet, for at lade oplevelsen sidde på kroppen. Hvor du kan få tantramassage, sexolog sessioner, parterapi, vaginal terapi, yoni mapping, bækkensbundstræning og -afspænding, de-armoring med mere? Tantramassage i København? Så har du fundet det helt rigtige sted! Hos os kan du alene eller sammen med din partner lære om tantra og få tantramassage og. Du skal også huske at oplyse om du gerne vil have massage i København, Odense eller Aarhus – og det er en god idé at have kalenderen parat så vi kan finde en alternativ tid til dig hvis din først ønskede tid ikke er mulig. Vores kontor/booking har åben i hverdagene mellem , men Templet er åbent for massage fra. Tantramassage for par - den vildsste oplevelse. Jeg deltog i april i kurset 'Tantra massage for par' sammen med min tantra partner. Jeg oplevede en varme, stor kærlighed og utrolig stor lykke og forløsning på kurset. Især ny indsigt i hvordan jeg selv kunne lide at blive kærtegnet og hvordan jeg kunne lide at kærtegne.

 Comments: 0

Hinterlasse eine Antwort

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind markiert *