Category: Lesbisk sex

Gode måder at onanere på mænd våd kusse

06.06.2016

gode måder at onanere på mænd våd kusse

har lige et dibre.eu mændene jeg har ikke haft så meget sex her på det sidste, og så her sidste weekend var jeg sammen med denneher fyr der bare tændte mig HELE TIDEN. selv om jeg onanerer går det lysten til mere sex aldrig helt væk. En skam at maias gode historie er skrevet af en fyr der kalder sig maia!!! Han må gerne sige ting som: 'Hvor er du dejlig', men hvis der virkelig skal fyres op under mig, sidder: 'Jeg har lyst til din våde fisse' lige i skabet. Seriøst.” Majken, 23 år . “De fleste mænd er efter min mening ikke ret gode til at få idéer, hverken i sengen eller uden for sengen. Så det er dejligt, hvis du bare. Jeg vil sågar dristes til at opstille påstanden om, at kvinder føler præcis den samme utilstrækkelighed, når de ikke bliver våde, som når de mænd, kvinderne troede de skulle bolle med, ikke kan få stiv pik. Og det er på alle måder en uretfærdig situation at sætte sig selv i. For hvad så når kvindens kusse ikke.

Gode måder at onanere på mænd våd kusse - der være

Det samme kan gøres med fks. Måske synes de i virkeligheden også, det er dejligt at onanere, men tror, at det er noget, piger ikke gør. Bare roligt, det lader til at Bare roligt, det lader til at være helt normalt at onanere.

Gode måder at onanere på mænd våd kusse - ved

I puberteten begynder de fleste unge at interessere sig for deres egen krop. Først stille og roligt, men snart hurtigere og hurtigere. Men det var den. Hvis vi er gået i seng med jer, er det altså fordi vi synes, I er lækre! Opret en ny konto. De metoder jeg normalt bruger er fks. Er vild med den følsomme fornemmelse i kussen og nyder at legen glider på en fræk og pirrende måde:wink: Leger også ofte i badet, . Jeg var blevet sjask-våd og meget ærgelig over, at der ikke er en mand i mit liv til at hjælpe mig med at få afløb for alle disse skønne lyster. Så jeg spillede en fræk lille. Jeg vil sågar dristes til at opstille påstanden om, at kvinder føler præcis den samme utilstrækkelighed, når de ikke bliver våde, som når de mænd, kvinderne troede de skulle bolle med, ikke kan få stiv pik. Og det er på alle måder en uretfærdig situation at sætte sig selv i. For hvad så når kvindens kusse ikke. Manden oplever, at pikken på kort tid kan svinge fra at være stiv til at blive slap. Den har ikke den samme vedholdenhed og kan ikke holde sig stiv i lang tid ad gangen. Den første gang bliver han derfor nødt til at fyre den af efter ganske få minutter for at opleve at få orgasme i kussen. Anden gang kan han måske holde den i. gode måder at onanere på mænd våd kusse

 Comments: 0

Hinterlasse eine Antwort

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind markiert *