Category: Porno film

Oliemassage thai massage djursland

06.04.2016

oliemassage thai massage djursland

Om firmaet. Thaimassage Aarhus ApS leverer kvalificeret fysiologisk massage, med udgangspunkt i den thailandske forståelse af kroppens anatomi og i et miljø der afspejler Thailand. De behandlingsformer vi har er oliemassage, fodmassage og thai massage for afslapning og velvære samt for seriøs behandling og. Thai olie massage. Massøren påfører olie på klientens krop, og massere klientens muskler med hænderne, arme og albue, og får løsnet op for alle musklerne, hele kroppen bliver behandlet. Massagen fjerner træthed, og forøger klientens daglige energi, som hjælper hvad enten klienten har en skade i forbindelse med sport. Ved at kombinere teknikkerne fra den traden traditionelle thaimassage, oliemassage og forståelsen omkring triggerpunkter, er der skabt en særdeles effektiv kombinationsmassage, idet der forkuseres på dybe tryk og stræk,, der løsner spændinger i de berørte områder. Ring /sms 25 54 57 72 dibre.eu

Videos

Thai Massage in THAILAND! oliemassage thai massage djursland folk har allerede anmeldt Thaimassage Aarhus. Del din mening i dag, og hjælp med at opbygge tillid online. | dibre.eu Om firmaet. Thaimassage Aarhus ApS leverer kvalificeret fysiologisk massage, med udgangspunkt i den thailandske forståelse af kroppens anatomi og i et miljø der afspejler Thailand. De behandlingsformer vi har er oliemassage, fodmassage og thai massage for afslapning og velvære samt for seriøs behandling og. Thai olie massage. Massøren påfører olie på klientens krop, og massere klientens muskler med hænderne, arme og albue, og får løsnet op for alle musklerne, hele kroppen bliver behandlet. Massagen fjerner træthed, og forøger klientens daglige energi, som hjælper hvad enten klienten har en skade i forbindelse med sport.

Oliemassage thai massage djursland - modeltog

Et rart sted at komme, rent og pænt. Ved at anvende vores tjenester accepterer du vores brug af cookies. Massøren  påfører olie  på  klientens  krop, og massere klientens muskler  med  hænderne,  arme og albue,  og  får  løsnet  op for alle musklerne, hele kroppen bliver behandlet. Det er ikke sidste gang jeg kommer! MEN jeg har i en længere periode været meget i tvivl om hvorvidt de skifter håndklædet, som man ligger på, hver gang der kommer en ny kunde. Det er super god service og man har det godt efter massage. Mig har sendt dokumentation til Trustpilot som bevis på en oplevelse med Thaimassage Aarhus.

 Comments: 0

Hinterlasse eine Antwort

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind markiert *